Menu

Portfolio

Hier vind je enkele van onze projecten. Neem gerust contact op als je meer wil weten over een project, of als je benieuwd bent hoe we jou kunnen helpen.

f

Greenchoice

App development / Concepting / Interactie Design / iOS & Android / Visueel design

Qikker ontwikkelt de app van Nederlands groenste energieleverancier. Door inzicht te geven in het energieverbruik helpt Greenchoice haar klanten actief om energie te besparen. De nieuwe app staat centraal in deze strategie.

Qikker is in een vroeg stadium betrokken om het concept uit te werken. Daarna hebben we de app ontworpen en ontwikkeld voor iOS en Android. Volgens het agile principe zullen we de app met nieuwe releases steeds verder uitbreiden.

House of Awareness

Agile / Design / MVP / WordPress

De start-up House of awareness inspireert met blogs en oefeningen. Ook vind je er coaches die je kunnen helpen om dichter bij jezelf te komen.

Qikker heeft Willemijn en Jane van HoA geholpen hun visie op te knippen in delen, waarna we het eerste deel (de MVP) via het agile principe hebben ontworpen en ontwikkeld. Nu de eerste release live staat en het bezoek sterk toeneemt, gaan we samen kijken wat de volgende stappen zijn om de portal naar een volgend niveau te tillen.

Rockstart

Responsive / WordPress

Rockstart helpt start-ups. Zowel met kennis en begeleiding (Accelerator) als met kantoorruimte (Spaces).

Qikker is al vroeg betrokken om mee te denken over complexe structuur van de website, zodat deze voor bezoekers simpel en overzichtelijk aanvoelt. Via het custom WordPress CMS kunnen de beheerders makkelijk zelf content aanpassen en/of toevoegen.

RTL

Concept / Design / Mobile First / WordPress

Een groep bekende comedians slaat de handen ineen voor de grootste comedyshow van het jaar in de Ziggo Dome.

In opdracht van RTL Entertainment heeft Qikker in korte tijd het concept en grafisch design ontwikkeld. Dit design is vervolgens geïmplementeerd, inclusief het WordPress CMS. In twee weken van concept tot live!

Got it?!

Backbone.JS / HTML5 / PHP Laravel

In opdracht van Dsens Interactive & ThiemeMeulenhoff is Qikker verantwoordelijk voor de technische realisatie van Got It?! Rekenen en Taal.

Dit zijn educatieve applicaties waar leerlingen op hun eigen manier taal- en rekenvaardigheden kunnen verbeteren. Momenteel werken er al 160.000 leerlingen met Got it?! en de app heeft al meerdere innovatieprijzen voor het onderwijs gewonnen.

Bekijk hier een video over de app.

Dance Valley

Art Direction / Meertalig / Responsive / WordPress Multisite

Sinds 2012 is Qikker verantwoordelijk voor de websites van UDC Events (Dance Valley, Dutch Valley, …). Naast het functioneel uitwerken van de sites zijn we verantwoordelijk voor het visueel design en de technische ontwikkeling.

Voor de verschillende websites ontwikkelden we een custom admin panel op basis van WordPress zodat de beheerders binnen één systeem voor alle sites makkelijk zelf media, artiesten, area’s, tickets en andere pagina’s toe kunnen voegen.

Worrell & Jetten

Responsive / Visueel design / WordPress

Worrell & Jetten is een full-service accountancy adviesbureau met expertise op het gebied van oa. accountancy, corporate finance, juridische en fiscale vraagstukken.

Voor W&J ontwikkelden we een verfrissende site met hun dienstverleningsmodel en bestaande huisstijl als uitgangspunt. De site is responsive en via het WordPress CMS kunnen de beheerders makkelijk zelf diensten en producten aanpassen en/of toevoegen.

Pensioen Aan

Concepting / HTML5 / Parallax / Storytelling / Visueel design / WordPress

Pensioen Aan is een initiatief van enkele grote pensioenfondsen. Het doel van de campagne is om starters bewuster te maken van hun pensioen.

Qikker heeft meegedacht over het concept en dit vertaald naar een visuele landingspagina (online storytelling) en achterliggende website. Verder ondersteunen we in de online marketing van de campagne die wordt uitgevoerd door onze partner Timm en Pimm.

Map Your City

App development / Concept / Design / iOS & Android

Map Your City is een app (iOS en Android) waarin online communities rondom offline gebouwen en plekken gemaakt kunnen worden.

Qikker is vanaf het begin betrokken om het idee uit te werken tot een concept. Vervolgens is de app ontworpen en ontwikkeld voor zowel iOS en Android. Voorafgaand aan livegang is er een jumpstart gemaakt door bestaande databases met gebouwen en plekken in de app te importeren.

OV Chipkaart

API Implementatie / Server-side ontwikkeling

Chip Bizz is een zakelijke leverancier van OV Chipkaart diensten. Als ontwikkelpartner zijn wij verantwoordelijk voor de technische koppelingen met de vervoerders en de webshops van Chip Bizz.

Hierdoor is Chip Bizz in staat om adequaat in te spelen op de snel veranderende markt van het OV-vervoer.

Meer weten?

Neem gerust contact op als je meer wil weten over een project, onze verschillende diensten, of als je benieuwd bent hoe we jou kunnen helpen.