Qikker Online

+31 20 8200 923
NL EN

Cases

Een selectie van de mooiste websites en apps uit ons portfolio.

Concept, design & development  |  WordPress

Corporate storytelling voor ALDA

ALDA Events bedenkt en organiseert dance events over de hele wereld. Van A Day at the Park tot Armin Only.

Voor ALDA hebben we een Launch Project georganiseerd waarin we in vier maanden from scratch een nieuwe website hebben ontworpen én gebouwd. We begonnen met een Design Sprint waarin we in één week een concept ontwikkelden dat aansluit bij de nieuwe strategie van ALDA. ALDA schept werelden met een verhaal, waarvan de events een onderdeel zijn. Op de website hebben we deze verhalen interactief gemaakt, zodat bezoekers de verschillende werelden kunnen ervaren en ontdekken.

Concept, design & development  |  ios & android apps

Energie besparen met de klanten van Greenchoice

Greenchoice is dé duurzame energieleverancier van Nederland. Greenchoice helpt haar klanten actief met besparen en zelf opwekken van energie.

In 2014 wonnen we een pitch met een designconcept dat bijdraagt aan de doelstelling van Greenchoice. Het jaar daarna lanceerden we de app, die het voor klanten mogelijk maakt om heel nauwkeurig het energieverbruik bij te houden. Sindsdien werken we samen met Greenchoice continu aan nieuwe functionaliteiten en releases. Zo heeft de app zich ontwikkeld tot het belangrijkste touchpoint van Greenchoice met haar klanten.

Design & development  |  WORDPRESS

De Airbnb voor coaches in Amsterdam

House of Awareness is een online platform voor zelfontwikkeling, waarop je een coach kunt vinden die bij je past. Daarnaast vinden bezoekers er ook oefeningen en inspiratie.

Voor House of Awareness hebben we in eerste instantie verschillende designconcepten ontwikkeld, waaruit de klant haar favoriet heeft gekozen. Vervolgens hebben we een WordPress platform gebouwd. De coaches kunnen in het WordPress CMS zelf hun profiel aanpassen en de klant kan landingspagina’s inrichten voor nieuwe producten, zoals trainingen en cursussen.

Concept, DESIGN & DEVELOPMENT  |  WORDPRESS

Ticket sales voor RTL Live Entertainment

RTL Live Entertainment bedenkt en produceert grote, populaire publieksevenementen, zoals de comedyshow Gabbers en Dinnershow Pandora.

Voor een aantal van deze evenementen hebben wij de websites gemaakt (concept, design en ontwikkeling). De doelstelling van deze websites is tickets verkopen. Voor Gabbers.nl bedachten we een concept waarbij de comedians content kunnen delen. Dit zorgt voor veel traffic, wat converteert in ticket sales. Voor Dinnershow.nl hebben we onder meer een kalendermodule ontwikkeld waarin bezoekers kunnen zien welke shows nog beschikbaar zijn, om deze vervolgens gemakkelijk te reserveren.

design & development  |  Laravel & WORDPRESS

Beleggingsadvies op maat

Slim Beleggen en Beursbrink zijn onafhankelijke portals met beleggingsnieuws en -advies voor particuliere beleggers. Via abonnementen op maat krijgen abonnees periodiek rapporten met voor hen relevante informatie en advies.

De abonnementen-service en ledenadministratie is een maatwerk applicatie gebouwd in Laravel. WordPress wordt gebruikt als CMS voor de redactie. Via het Continuous Improvement proces worden de twee portals continu verder verbeterd.

Concept, design & development  |  WORDPRESS

Accountants, maar níet stoffig

Worrell & Jetten is een accountancy- en adviesbureau. Het advies gaat echter verder dan slechts over de cijfers, W&J levert waarde met een groot scala aan diensten.

De uitdaging voor deze website lag bij de grote hoeveelheid diensten, producten en andere content die makkelijk vindbaar moet zijn, ongeacht de ingang op de site. We ontwikkelden een designconcept dat uitstraalt dat W&J een bureau is dat met de tijd meegaat en zichzelf blijft vernieuwen.

Design & development  |  WordPress & Laravel

Een rouw-portal voor EO

De Evangelische Omroep (EO) is een mediabedrijf, dat crossmediaal zichtbaar wil zijn en via verschillende kanalen verhalen vertelt over en vanuit het christelijke geloof.

Voor de Evangelische Omroep hebben we een portal ontwikkeld in Laravel en WordPress waar iedereen terecht kan die een naaste is verloren. ‘Ik mis je‘ helpt bezoekers met rouwverwerking en biedt troost. Meer informatie over dit project vind je op de uitgebreide case pagina.

 

development PARTNER  |  Laravel & BACKBONE

Online leeromgeving voor ThiemeMeulenhoff

Als development partner van educatieve softwareontwikkelaar d·sens, zijn wij verantwoordelijk voor de technische realisatie van Got it Rekenen en Got-it Taal.

Op deze adaptieve leeromgevingen van ThiemeMeulenhoff kunnen leerlingen op hun eigen niveau en snelheid hun reken- en taalvaardigheden verbeteren. Inmiddels werken meer dan 200.000 scholieren uit het basis en voortgezet onderwijs met deze methode.

Concept, design & development  |  WordPress

Flexibele festival-websites voor ALDA

Naast de corporate website voor ALDA Events hebben we ook meerdere event-websites voor ALDA ontwikkeld (oa. voor Electronic Family, The Flying Dutch, A Day at the Park en New Horizons).

We begonnen met een basisformat, welke makkelijk aan te passen is voor elk festival. Het format houdt rekening met de verschillende fases van de promotie van een evenement. Ook hebben we de sites zo opgezet dat ze per editie makkelijk een nieuw design kunnen krijgen, zodat ze meerdere jaren gebruikt kunnen worden. Zo kan ALDA de ontwikkelkosten over meerdere events uitsmeren en snel en effectief nieuwe sites ontwikkelen. 

Bel gerust als je meer wil weten over deze cases (of als je wil weten wat we voor jou kunnen doen).

Joost Cornelissen Partner & Creative Director

Waar kunnen we jou mee helpen?