Qikker Online

+31 20 8200 923
NL EN

Een selectie van ons werk

Wij vinden dat digitaal werk helder, duurzaam en karaktervol moet zijn.

Wij maken digitale producten waarin de gebruiker centraal staat en die onze klanten helpen met de groei van hun business. Lees meer over onze visie op goed digitaal werk, of bekijk hieronder een kleine selectie van ons werk.

Content & marketing platform

Supersnel en makkelijk naar een lekker gerecht.

Chickslovefood is Nederland’s meest populaire foodblog met meer dan 600.000 unieke bezoekers per maand. De website helpt bezoekers snel aan een lekker gerecht en verzamelt data voor marketingdoeleinden.

Customer Service & retention App

Energie besparen met de klanten van Greenchoice

Greenchoice is dé duurzame energieleverancier van Nederland. De app is het belangrijkste customer touch-point en geeft klanten inzicht in het energieverbruik en helpt hen actief met besparen en zelf opwekken van energie. Ook kunnen klanten bijvoorbeeld hun maandbedrag inzien en aanpassen.

Customer service & content portal

Iedere docent kan een sidekick gebruiken

Met Thiemo helpt ThiemeMeulenhoff leraren makkelijk aanvullend lesmateriaal te vinden, aansluitend bij de les. Zo kunnen leraren de methode volgen én lesgeven op hun eigen manier.

Corporate Website

Impact you can see

Land Life Company ontwikkelt duurzame herbebossings-technologieën en implementeert deze wereldwijd om een positieve impact op de planeet te realiseren. De corporate website positioneert Land Life als dé partner voor herbebossingsprojecten voor grote corporates, overheden en NGO’s.

 

Content platform

Beleggingsadvies op maat

Slim Beleggen, Beursbrink en Value Jagers zijn onafhankelijke portals met beleggingsnieuws en -advies voor particuliere beleggers. Via abonnementen op maat krijgen abonnees periodiek rapporten met voor hen relevante informatie en advies.

Content & media platform

Een rouw-portal voor EO

Voor de Evangelische Omroep hebben we een portal ontwikkeld waar iedereen terecht kan die een naaste is verloren. ‘Ik mis je‘ helpt bezoekers met rouwverwerking en biedt troost.

CORPORATE portfolio WEBSITE

Corporate storytelling voor ALDA

ALDA Events bedenkt en organiseert dance events over de hele wereld. Op de corporate portfolio website kunnen bezoekers de verschillende events ontdekken.

Content platform

A (not that) classical guide for the music minded

Met MaestroMusic.today maakt Warner Music Nederland een nieuwe generatie muziekliefhebbers wegwijs in de wereld van klassieke muziek. Het platform speelt hierbij in op actualiteiten en je mood op bepaalde momenten van de dag.

Event website

Een mobile-first website voor AMF festival

AMF Festival is het grootste indoor dance festival waarbij mensen van over de hele wereld bij elkaar komen in de Johan Cruijff ArenA. De event website is geoptimaliseerd voor conversie en heeft verschillende settings voor alle marketingfases rondom het evenement.

Corporate website & content platform

Seks is vrij normaal

Qpido geeft voorlichting op scholen aan leerlingen, docenten en ouders over liefde, seksualiteit en relaties. Op de website kunnen de verschillende doelgroepen (jongeren, ouders en professionals) leren over verschillende thema’s met speciaal op hen afgestemde content.

Bel gerust als je meer wil weten over deze cases (of als je wil weten wat we voor jou kunnen doen).

Joost Cornelissen Partner & Strategy Director

Waar kunnen we jou mee helpen?