Sprout Money

Abonnementen met beleggingsadvies

Sprout Money is de partij achter meerdere onafhankelijke portals met beleggingsnieuws en -advies voor particuliere beleggers. Op de websites Slim Beleggen, Beursbrink, Value Jagers en Marktgevoel krijgen betalende abonnees periodiek rapporten, ebooks en beleggingsalerts met voor hen relevante informatie en adviezen.

bezoek website

Product

Contentportals met abonnementenservice

Oplossingen

  • Productstrategie
  • Data analyse
  • Conversie optimalisatie
  • Development sprints

Technologie

  • VueJS
  • Laravel
  • WordPress

Meerdere contentportals en klantomgevingen, makkelijk beheerd

Naast het design en de development van de verschillende contentportals, hebben we voor Sprout Money een abonnementensysteem met klantomgeving ontwikkeld. Hiermee kunnen klanten makkelijk zelf hun abonnement beheren. Cijfers en resultaten van de verschillende portals worden inzichtelijk gemaakt in een op maat ontwikkeld adminpanel met dashboard.

Als 'digitale afdeling' van Sprout Money, wordt Qikker nauw betrokken bij alle digitale zaken. Zo blijft er voor Sprout Money zelf meer tijd over voor het schrijven van goede beleggingsinzichten en -adviezen. 

Qikker is al jaren onze vaste partner voor alles op IT-gebied. Het team is ijzersterk in het ontwikkelen van applicaties met gebruiksgemak. Een partij die commercieel creatief kan denken en zich altijd aan afspraken houdt.

Michiel Rietveld

Partner, Sprout Money

Continue productontwikkeling op basis van data

Voor Sprout Money testen en ontwikkelen we continu nieuwe productideeën. Dit doen we met heldere doelen en een duidelijke product roadmap. Strak ingerichte DevOps zorgt ervoor dat we nieuwe features makkelijk uitrollen. Doorlopend verzamelen we data over de verschillende producten. Succesvolle nieuwe ideeën schalen mee over de verschillende platformen. We focussen ons altijd op de groei van de business.

Zet je digitale klantomgeving nu eens écht goed neer.

Greenchoice

De energie-app die helpt met besparen