Greenchoice

De energie-app die helpt met besparen

Greenchoice is dé duurzame energieleverancier van Nederland. De app geeft klanten inzicht in het energieverbruik en helpt hen actief met besparen en zelf opwekken van energie. De app is inmiddels een van de belangrijkste touch points voor de klanten van Greenchoice en zorgt voor aantoonbaar klantbehoud.

bezoek website

Product

Customer service app

Oplossingen

  • Concept
  • Prototyping
  • UX & UI design
  • Development sprints

Technologie

  • iOS
  • Android

Met de app zorgen we ervoor dat klanten ook klant blijven

Greenchoice zocht een makkelijke, leuke manier om klanten bewuster te maken van hun energieverbruik en hen te helpen om energieneutraal te worden. Samen met Greenchoice hebben we de appstrategie bepaald. Door continue (design)validatie en ontwikkeling (iOS & Android) is de app van grote strategische waarde geworden.

Qikker is klant- en doelgericht en levert de hoogste kwaliteit. Belangrijke redenen om onze langdurige samenwerking te blijven voortzetten.

Jeroen van Rooy

Product Owner Online, Greenchoice

Door in het designproces continue te valideren met klanten hebben we energie besparen leuk gemaakt

Ontwerpen én ontwikkelen op basis van inzichten en snelle feedback van gebruikers doen wij het allerliefst. User testing en interviews met klanten van Greenchoice levert ons gedurende het proces de nodige kwalitatieve inzichten op. Dit betekent ook dat soms goede ideeën het eindproduct niet halen. Wij zorgen voor de focus. Zo werken we samen aan een klantgericht product.

Zet je digitale klantomgeving nu eens écht goed neer.

ThiemeMeulenhoff

Online lesportaal met inspiratie voor docenten