Greenchoice

De energie-app die helpt met besparen

Greenchoice is dé duurzame energieleverancier van Nederland. De app geeft klanten inzicht in het energieverbruik en helpt hen actief met besparen en zelf opwekken van energie. De app is inmiddels een van de belangrijkste touch points voor de klanten van Greenchoice en zorgt voor aantoonbaar klantbehoud.

bezoek website

Product

Customer service app

Oplossingen

  • Concept
  • Prototyping
  • UX & UI design
  • Development sprints

Technologie

  • iOS
  • Android

Met de app zorgen we ervoor dat klanten ook klant blijven

Greenchoice wilde een app die op een makkelijke en leuke manier klanten bewuster zou maken van hun energieverbruik én hen zou helpen om energieneutraal te worden. Samen met Greenchoice hebben we hiervoor het app-concept ontworpen. Door na de eerste release continu door te ontwikkellen (iOS & Android) en te blijven valideren, is de app van grote strategische waarde geworden.

Qikker is klant- en doelgericht en levert de hoogste kwaliteit. Belangrijke redenen om onze langdurige samenwerking te blijven voortzetten.

Jeroen van Rooy

Product Owner Online, Greenchoice

Focus op datgene wat écht waarde toevoegt

Productontwikkeling begint met vaststellen van de bedrijfsdoelen en het in kaart brengen van de behoeftes van de doelgroep. Nadat deze zaken duidelijk zijn ontwerpen we meerdere oplossingsrichtingen. Vervolgens doen we User-tests om te zien of de oplossingen aan de doelen en behoeftes voldoen en welke oplossing het beste is. Dit betekent ook dat sommige ideeën het eindproduct niet halen. Zo houden we focus en ontwikkelen we enkel datgene wat écht waarde toevoegt.

 

 

Zet je digitale klantomgeving nu eens écht goed neer.

ThiemeMeulenhoff

Online lesportaal met inspiratie voor docenten