Sprout Money

Een abonnement op beleggingsadvies

Sprout Money is de partij achter meerdere onafhankelijke portals met beleggingsnieuws en -advies voor particuliere beleggers. Op de websites Slim Beleggen, Beursbrink, Value Jagers en Marktgevoel krijgen betalende abonnees periodiek rapporten, ebooks en beleggingsalerts met voor hen relevante informatie en adviezen.

bezoek website

Product

Contentportals met abonnementenservice

Oplossingen

  • Productstrategie
  • Data analyse
  • Conversie optimalisatie
  • Development sprints

Technologie

  • VueJS
  • Laravel
  • WordPress

Meerdere contentportals en klantomgevingen makkelijk beheerd

Buiten het design en development van meerdere contentportals hebben we voor Sprout Money ook een abonnementensysteem met klantomgeving ontwikkeld. Bij elke portal kunnen gebruikers zelf hun abonnement beheren. Cijfers en resultaten van de verschillende portals komen binnen op een maat gebouwd adminpanel met dashboard. Sprout Money wordt volledig ondersteund op digitaal vlak. Zo blijft er meer tijd over voor het schrijven van goede beleggingsinzichten en -adviezen. 

Qikker is al jaren onze vaste partner voor alles op IT-gebied. Het team is ijzersterk in het ontwikkelen van applicaties met gebruiksgemak. Een partij die commercieel creatief kan denken en zich altijd aan afspraken houdt.

Michiel Rietveld

Partner, Sprout Money

Data is de drijvende kracht achter de verdere productontwikkeling

Voor Sprout Money testen en ontwikkelen we continue nieuwe productideeën. Dit doen we met heldere doelen en een duidelijke product roadmap. Strak ingerichte DevOps zorgt ervoor dat we nieuwe features makkelijk kunnen uitrollen. Doorlopend verzamelen we data over de verschillende producten. Succesvolle nieuwe ideeën schalen mee over de verschillende platformen. We focussen ons altijd op de groei van de business.

Zet je digitale klantomgeving nu eens écht goed neer.

Greenchoice

App met energiezaken voor duurzame vooroplopers