Chickslovefood

Foodblog met klantomgeving voor thuiskoks

Chickslovefood is Nederland’s meest populaire foodblog met meer dan 1.000.000 unieke bezoekers per maand. Nina en Elise inspireren hun volgers dagelijks met nieuwe recepten. De website met klantomgeving voor 'Chickslovefood Members' biedt waarde voor fans én draagt bij aan de groeiambities van de Chicks.

bezoek website

Product

Contentplatform met klantomgeving

Oplossingen

  • Klantonderzoek
  • Productstrategie
  • UX & UI design
  • Development

Technologie

  • Headless CMS
  • VueJS
  • Nova

De website met klantomgeving biedt ruimte voor nieuwe verdienmodellen 

Alleen maar recepten publiceren bracht niet de gewenste bezoekers- en omzetgroei. Om commercieel meer profijt te hebben van hun online activiteiten moesten de chicks meer te weten komen over de voorkeuren van hun bezoekers. De nieuwe website met klantomgeving helpt hierbij door inzicht te bieden in de receptvoorkeuren van gebruikers. Deze data wordt gebruikt om een gepersonaliseerde online ervaring te bieden en om succesvolle nieuwe (betaalde) producten te ontwikkelen die aansuiten bij de behoeftes van de fanbase.

Een mooier design hadden we ons niet kunnen wensen. Heel functioneel en een geweldige geüpdate uitstraling van ons foodblogplatform.

Nina en Elise

Eigenaren, Chickslovefood

Behoeftes van fans als startpunt voor het concept

We zijn begonnen met een onderzoek (enquête) onder de followers van Chickslovefood. Met de inzichten uit dit onderzoek hebben we het concept voor de nieuwe website met klantomgeving ontwikkeld. Zo hebben recepten bijvoorbeeld afvinklijstjes gekregen om gebruikers te helpen tijdens het koken. Bezoekers kunnen nu ook snel hun favoriete recepten opslaan en terugvinden in hun eigen member-omgeving. Het platform is zo een gebruiksvriendelijke bron van inspiratie voor lekkere en makkelijke recepten geworden, waar gebruikers dagelijks voor terug blijven komen.

Zet je digitale klantomgeving nu eens écht goed neer.

Abonnementen met beleggingsadvies
Sprout Money

Abonnementen met beleggingsadvies