ThiemeMeulenhoff

Iedere docent kan een sidekick gebruiken

Thiemo is een open platform en ondersteunt docenten in hun dagelijkse les en lesvoorbereiding. Naast het bestaande digitale lesmethode-materiaal van ThiemeMeulenhoff, biedt Thiemo extra gerelateerde bronnen en lesideeën. Zo helpen we docenten met wat ze het leukst vinden: inspirerende en motiverende lessen geven.

bezoek website

Product

Online lesportaal

Oplossingen

  • Design sprints
  • Klantonderzoek
  • UX & UI design
  • Development sprints

Technologie

  • VueJS
  • Nuxt
  • Symfony

Awards

  • The Lovie Awards - GOLD Winner in schools & education

Van concept naar een award-winning platform voor alle docenten in Nederland

Hoe kunnen we docenten helpen tijd te sparen in hun dagelijkse lesvoorbereiding? Deze vraag hebben wij samen met ThiemeMeulenhoff aangepakt in een design sprint. Het resultaat is Thiemo. Een open platform met aanvullende bronnen en lesmateriaal. Alle docenten in Nederland kunnen kosteloos op het platform de kwaliteit van de methode en het product ervaren. Dit is vernieuwend in de educatieve uitgeverssector, waar het gebruikelijk is om alles ‘achter’ een licentie te hebben. 

Bij Qikker staat de gebruiker altijd centraal. Iedereen die het probleem belangrijker vindt dan oplossing heeft aan Qikker een sterke partner. En het zijn ook nog eens toffe, creatieve mensen die met een fijn proces werken.

Dieter Vlaminck

Innovation Lead, ThiemeMeulenhoff

Na de Design Sprint hebben we Thiemo met docenten en interne stakeholders iteratief doorontwikkeld

Na alle positieve reacties uit de sector in het eerst jaar is er besloten om Thiemo de komende jaren als strategisch product binnen het digitale landschap van ThiemeMeulenhoff verder uit te rollen. Dat betekent dat we blijven designen, valideren en doorontwikkelen in een vast proces. Zo blijven we samen de educatieve sector vernieuwen.

Zet je digitale klantomgeving nu eens écht goed neer.

Chickslovefood

Foodblog met klantomgeving voor thuiskoks