Development Partner

Als development partner zijn we gespecialiseerd in software ontwikkeling op basis van Laravel, WordPress en VueJS.

Wie zelf geen ontwikkelaars in dienst heeft of (tijdelijk) meer capaciteit zoekt, kan bij ons terecht. Jullie ontwikkelen de strategie, het concept en/of het design, wij zorgen voor de technische realisatie.

We hebben een geoliede development-organisatie opgezet in Amsterdam. Onze programmeurs hebben uitgebreide ervaring met het ontwikkelen van websites en apps. We begrijpen wat je bedoelt en weten wat belangrijk is voor een soepele samenwerking. Onze processen zijn volledig transparant en zo ingericht dat we onze beloftes altijd kunnen waarmaken. We leveren hoge kwaliteit, op tijd en binnen budget.

Om efficiënt te ontwikkelen gebruiken we voor onze projecten dezelfde technologie. Dit is een combinatie van PHP, Laravel, WordPress en VueJS. Door ons te specialiseren in deze technologieën kunnen we maatwerkprojecten tot op de pixel perfect opleveren.

Geïnteresseerd in ons als Development Partner? Lees hieronder meer of neem direct contact met ons op.

PHP, Laravel, WordPress en VueJS

We geloven in open-source technologie, we hoeven het wiel niet opnieuw uit te vinden. Ook zitten we op deze manier niet vast aan een bepaalde leverancier of aan specifieke mensen. Onze backends ontwikkelen we voornamelijk in PHP en MySQL in combinatie met een aantal frameworks. WordPress gebruiken we als CMS, omdat dit volstaat voor een groot deel van de websites die we maken. Voor maatwerk software gebruiken we Laravel PHP, een modern framework dat door developers omarmd wordt als de beste.

De front-end bouwen we met VueJS. Hierdoor voelen webapplicaties niet meer als statische pagina’s, maar zijn ze interactief en dat geeft karakter. Deze technologie is bovendien toekomstbestendig en biedt mogelijkheden om als basis te dienen voor mobiele apps.


Agile software ontwikkeling

We ontwikkelen software volgens een agile-ontwikkelmethodiek. Onze projecten zijn fixed-time, fixed-budget en flex-scope. Oftewel: de doorlooptijd en de kosten staan vast, de scope is flexibel. Zo kunnen we samen met jullie en met de klant inspelen op veranderende wensen en voortschrijdend inzicht. We weten zeker dat we een product aan het bouwen zijn waar we allemaal trots op zijn, maar wat er exact in scope van de release zit bepalen we samen tijdens het proces. Jullie krijgen volledig inzicht in ons projectmanagement-systeem, de testomgevingen en onze planning. Dat vinden we belangrijk, omdat we zelf ook liever niet voor verrassingen komen te staan in het proces. Op deze manier realiseren we op een efficiënte, snelle en vooral creatieve manier de beste resultaten.


Werken als partners

We werken als onderaannemer of kunnen direct voor jullie klanten werken, maar we zijn altijd partners. Het liefst worden we al betrokken bij het offerteproces, zodat we vanuit onze expertise input kunnen geven. We kunnen ook prima starten als het ontwerp al klaar is, mits we gedurende de ontwikkeling nog kunnen sparren met de designers. We zijn ervan overtuigd dat een nauwe samenwerking tussen strategie, design en development leidt tot de beste eindproducten, ook al liggen deze disciplines bij verschillende bureau’s.

Klaar om ons te ontmoeten?