Qikker Online

+31 20 8200 923
NL EN

How can we help teachers to become teaching superheroes? (☎️ for English)

  • Customer service & content portal
  • Vue.js, Nuxt, Symfony

Thiemo – de sidekick voor je les helpt docenten door ze naast het bestaande digitale lesmethode-materiaal (content en tools), gerelateerde bronnen en lesideeën te bieden. Docenten besparen zo tijd en worden geholpen met wat ze het leukst vinden: inspirerende en motiverende lessen geven.

Het platform heeft een open karakter zodat mensen zonder licentie toch de kwaliteit van de methode en het product kunnen ervaren. Deze insteek is vernieuwend in de educatieve uitgeverssector, waar het gebruikelijk is om alles ‘achter’ een licentie te hebben.

Bekijk het platfom

Thiemo biedt naast het bestaande digitale lesmethodemateriaal (content en tools) gerelateerde bronnen en lesideeën aan.

Docenten besparen zo tijd en worden geholpen met wat ze het leukst vinden: inspirerende en motiverende lessen geven.

Het open karakter van het platform is vernieuwd in de sector. Zonder licentie kunnen docenten de kwaliteit van de methode en het product ervaren. Thuis op de tablet de les voorbereiden, de volgende dag in de klas op het digiboard presenteren.

Het product in één minuut

Het proces in vogelvlucht

Na de initiële Design Sprint hebben we het concept samen met eindgebruikers en interne stakeholders iteratief doorontwikkeld tot een MVP. Bij de start van het schooljaar 2018/2019 is een pilot gelanceerd met twee methodes voor Natuurkunde.

Niet lang daarna is besloten om Thiemo de komende jaren als strategisch product binnen het digitale landschap van ThiemeMeulenhoff verder uit te rollen. Zo is er nu ook een variant voor het primair onderwijs in ontwikkeling en wordt de functionaliteit uitgebreid. Ook zijn er meerdere lesmethodes in ontwikkeling om toegevoegd te worden. Thiemo wordt daarmee hét centrale verbindende platform voor docenten.

Bel gerust als je meer wil weten over deze case, of als je benieuwd bent wat we voor jou kunnen maken.

Joost Cornelissen Partner & Strategy Director

How can we help you?