Qikker Online

+31 20 8200 923
NL EN

Goed digitaal werk is helder, duurzaam en heeft karakter.

Een digitaal bureau wordt gedefinieerd door het werk dat ze maken. Bij Qikker bouwen we elke website en app rondom 3 hoofdwaarden. Al ons werk is helder, duurzaam en heeft karakter.

Heldere producten? Durf keuzes te maken.

Wij houden niet van complexe digitale producten die lastig zijn om te gebruiken. Net als jij willen we een soepele user experience en intuïtieve en heldere producten. Maar het is verre van eenvoudig om online ervaringen te bouwen die makkelijk te gebruiken zijn en waardevol voor zowel gebruiker als klant. Leonardo da Vinci’s uitspraak van enkele eeuwen geleden: “simpliciteit is de ultieme vorm van perfectie”, klopt wat ons betreft ook nu nog als een bus.

Om intuïtieve digitale producten te bouwen, moeten eerst de KPI’s van het project en de uitdagingen van de gebruiker duidelijk zijn. Met deze input kunnen we de belangrijkste user journeys vaststellen die de basis vormen van het digitale product. Om deze cruciale fundering te bouwen, moet je bereid zijn keuzes te maken. Kiezen waarop te focussen, en nog belangrijker (en lastiger): wat weg te laten.

Onthouden worden? Creëer een emotionele verbinding.

Op het Internet wordt er van alle kanten gevochten om de aandacht van de gebruiker. Om een website of app te bouwen die een blijvende indruk achterlaat, moeten gebruikers een emotionele verbinding voelen die aansluit bij de waarden en karakter van jouw bedrijf. Deze merkherkenning onderscheidt je van de concurrentie en zorgt dat je doelgroep jouw bedrijf onthoudt op een authentieke en effectieve manier.

Om deze emotionele verbinding te creëren, streven wij voor een MLP (Minimum Lovable Product) in plaats van een MVP (Minimum Viable Product). Een MVP heeft wellicht wel de nodige functionaliteit, maar mist karakter. Het karakter van een digitaal product maakt hoe gebruikers zich het product blijven herinneren, waardoor ze terug blijven komen. Het is daarom waardevol voor zowel gebruiker als bedrijf om hier vanaf de eerste release rekening mee te houden.

Duurzaam werk? Bouw voor de lange termijn.

Jouw bedrijf, online producten en behoeftes veranderen continu. Om toekomstbestendige digitale producten te bouwen gebruiken wij bewezen (open source) technologie en best-in-class development maatstaven. Daarnaast is het essentieel dat het design op een later moment ook makkelijk verder ontwikkeld kan worden.

Wil je bouwen voor de lange termijn, dan is het niet slim om de laatste hypes blindelings te volgen. Wij volgen trends en maken vervolgens bewuste keuzes over welke vaardigheden, tools en tech stacks per project het beste werken. Met als doel dat het product nog jaren doorontwikkeld kan worden.

Benieuwd wat we kunnen doen voor jouw digitale project? We spreken je graag.

Joost Cornelissen Partner & Strategy Director

Share with your colleagues

  1. Intro
  2. Helder
  3. Karakter
  4. Duurzaam
  5. Contact

Waar kunnen we jou mee helpen?