Strategie, design, development, projectmanagement. De kracht van specialisatie in 1 digitaal team.

Onze waarden maken ons werk makkelijker.

 • Houd het helder

  Hoe moeilijk iets ook lijkt, wij maken het helder. Voor onszelf, onze klanten en hun gebruikers. Dat resulteert in soepele processen en betere producten.

 • Blijf altijd eerlijk

  Ook al valt het soms niet mee, we blijven altijd eerlijk. Naar onszelf en zeker naar onze klanten. Zo komt niemand voor verrassingen te staan.

 • Werken waar je piekt

  Amsterdam is onze basis, online onze wereld. Onze processen zijn dan ook afgestemd op hoe wij en onze klanten het beste kunnen werken, niet waar.

 • We got this.

  We zijn gedreven, denken in oplossingen en nemen verantwoordelijkheid. We investeren in betere manieren en durven kwetsbaar te zijn. We zijn een team. We got this.

Iedere klik is belangrijk.

Fabian

Fabian

Freelance Designer

Filipe

Filipe

Developer

Geert-Jan

Geert-Jan

Developer

George

George

Developer

Gerben

Gerben

Developer

Joost

Joost

Managing Director

Kevin

Kevin

Developer

Marijn

Marijn

Developer

Michiel

Michiel

Strategy Director

Patricia

Patricia

Designer

Sebastian

Sebastian

Product & UX Designer

Stefan

Stefan

Project Manager

Wouter

Wouter

Project Manager

Qikker,
ons verhaal
sinds 2012

Joost en Michiel dachten dat online ontwikkeling beter zou moeten kunnen. Efficiënter. Doelgerichter. Zonder hoofdpijn. Om die reden begonnen ze samen met Qikker.

Met hun gedeelde achtergrond in bedrijfskunde, ondernemen en project management snapten ze goed waar klanten naar op zoek waren. Zowel op het gebied van dienstverlening als digitale producten.

De missie toen: de online verwachtingen van klanten waarmaken, op tijd en binnen budget. Om het zo leuk te houden, voor iedereen. En dat doen we anno 2020 nog steeds met plezier.

Klaar om ons te ontmoeten?