Privacyverklaring Qikker Online B.V.

In deze privacyverklaring legt Qikker Online B.V, gevestigd aan de Entrepotdok 25 (1018 AD) te Amsterdam en ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer: 59894946 (hierna “Qikker Online”), uit welke persoonsgegevens Qikker Online verzamelt en verwerkt, voor welke doeleinden deze gegevens worden verwerkt en wat haar cookiebeleid is.

Algemeen

Qikker Online respecteert de privacy van alle bezoekers van haar website https://www.qikkeronline.nl, haar (potentiële) klanten en andere (potentiële) relaties. Persoonlijke gegevens die aan Qikker Online worden verstrekt, worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en adequaat beveiligd. Deze gegevens worden niet verkocht, verhandeld of gedeeld met partijen die niet met de diensten van Qikker Online te maken hebben. Qikker Online houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de gegevensbeschermingswetgeving die in Nederland geldt stelt.

Verwerking persoonsgegevens

In het kader van de dienstverlening van Qikker Online of wanneer u anderszins contact heeft met Qikker Online (bijvoorbeeld via e-mail of via het contactformulier op de website van Qikker Online), legt Qikker Online de door u opgegeven gegevens vast.

U kunt te allen tijde de website van Qikker Online anoniem bekijken, dat wil zeggen zonder enige persoonlijke gegevens met Qikker Online te delen.

Doelen

Qikker Online gebruikt uw gegevens voor de optimale uitvoering van haar dienstverlening, met inbegrip van het uitvoeren van activiteiten gericht op de vergroting van haar klantenbestand en marketingdoeleinden.

Zo worden uw gegevens gebruikt om contracten op te stellen, contact met u op te nemen en te onderhouden, facturen op te stellen alsook ten behoeve van het versturen van nieuwsbrieven.

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de doelen waarvoor u de gegevens heeft verstrekt en daarmee verenigbare doelen. Uw gegevens worden in principe niet zonder uw uitdrukkelijke toestemming aan derden verstrekt. Dit gebeurt enkel wanneer dat noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst met Qikker Online of indien dit wettelijk verplicht is.

Bewaartermijn

Uw persoonsgegevens worden bewaard zolang als dat naar het oordeel van Qikker Online naar de aard van het contact noodzakelijk is. Deze gegevens worden nooit langer dan noodzakelijk bewaard, tenzij dit nodig is in verband met andere wetgeving.

Nieuwsbrief

Qikker Online informeert geïnteresseerden over haar dienstverlening door middel van een nieuwsbrief. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt. 

Beveiliging

Qikker Online draagt zorg voor passende technische en organisatorische maatregelen ter voorkoming van verlies of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens. Enkele van deze maatregelen zijn:

  • de website van Qikker Online is beveiligd met een SSL-certificaat. Hiermee wordt vertrouwelijke informatie, bijvoorbeeld die wordt verstrekt via een contactformulier, versleuteld verzonden;
  • toegang tot elektronische systemen is beveiligd met onder andere een wachtwoord;
  • alleen bevoegde personeelsleden/derden hebben toegang tot uw persoonsgegevens; en,
  • met de webhosting provider is een bewerkersovereenkomst gesloten die de beveiliging van uw persoonsgegevens eveneens waarborgt.

Deze maatregelen streven naar een passend beveiligingsniveau.

Cookies

Qikker Online maakt beperkt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestanden met gegevens die op de harde schijf van uw computer, tablet of mobiele telefoon worden opgeslagen.

Qikker Online maakt gebruik van Google Analytics. Zo is het mogelijk dat er cookies worden geplaatst van Google Analytics met als doel data te verzamelen om u uiteindelijk een optimale gebruikerservaring te kunnen geven. Middels het verzamelen van data via Google Analytics krijgt Qikker Online inzicht in het gebruik en kunnen deze statistieken worden toegepast op haar website. De verkregen informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Qikker Online heeft hier geen invloed op. Qikker Online heeft Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google- diensten. De privacyverklaring van Google Analytics is hier te raadplegen.

Derden hebben geen toegang tot de door Qikker Online geplaatste cookies. U kunt desgewenst de instellingen van uw browser wijzigen om cookies te weigeren. Het uitschakelen van cookies heeft alleen gevolgen voor de computer én de browser waarop u deze handeling uitvoert. Indien u gebruik maakt van meerdere computers en/of browsers dient u deze handeling zo vaak als nodig te herhalen. 

Uw rechten

U heeft verschillende rechten indien uw persoonsgegevens door Qikker Online worden verwerkt. Zo kunt u verzoeken uw persoonsgegevens in te zien, deze te laten wijzigen of verwijderen. Ook heeft u het recht aan te geven dat de verwerking van uw gegevens dient te worden beperkt en/of kunt u bezwaar maken tegen verwerking (bijvoorbeeld tegen direct marketing). U kunt in deze gevallen of indien u vragen heeft over het privacybeleid te allen tijde contact met Qikker Online opnemen door het sturen van een e-mail naar: info [@] qikkeronline.nl. Gelieve in de onderwerpsregel te zetten “Persoonsgegevens”.

U kunt ook een klacht indienen bij de toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/

Wijzigingen in deze privacyverklaring

De regels rondom de bescherming van persoonsgegevens kunnen voortdurend veranderen. Qikker Online behoudt zich dan ook het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Controleer deze verklaring daarom regelmatig.

Versie september 2017