Strippenkaart

We onderhouden je website met een Qikker Strippenkaart. Zo blijft je website altijd up-to-date.

Een website is nooit helemaal af en heeft onderhoud nodig. Dit geldt zowel voor de inhoud (die grotendeels zelf aan te passen is) als voor de techniek. Met een Qikker Strippenkaart koop je vooraf een aantal strippen, die staan gelijk aan een aantal uur.

  • Preventief onderhoud aan je website, zodat je website zo goed mogelijk beveiligd is tegen problemen met de server en hacks
  • Werkzaamheden aan je website snel en met weinig overhead uitgevoerd
  • Valideer nieuwe ideeën en maak gebruikers blij met features

Geïnteresseerd in een Qikker strippenkaart? Lees hieronder meer, of neem direct contact op voor meer informatie.

Software zoals WordPress en eventueel andere gebruikte frameworks en plugins worden regelmatig geüpdatet om nieuwe features te lanceren en om (security-) bugs op te lossen. Voor een correcte werking van je website adviseren wij de gebruikte platformen up-to-date te houden. Wij verzorgen de updates.

Helpdesk ondersteuning via telefoon, Podio of e-mail

We bieden ondersteuning bij problemen en helpen je indien nodig met het CMS. We reageren binnen 24 uur (tijdens werkdagen) en kritieke fouten worden binnen 4 uur opgepakt.

Bug fixing

Als blijkt dat er nog bugs in je website zijn nadat de garantieperiode is verlopen, bijvoorbeeld omdat er een nieuwe browser is uitgekomen, dan lossen we die op met strippen.

Ontwikkeling nieuwe functionaliteit

De strippen kunnen uiteraard ook gebruikt worden voor het ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteit. Voordat we beginnen laten we weten hoeveel strippen het zal kosten.

Altijd een up-to-date overzicht

Je kunt strippenkaarten kopen van 16, 24 of 40 strippen. Een strip staat gelijk aan 1 uur werk en je koopt ze tegen een tarief van 110 euro per stuk. Strippen worden per kwartier bijgehouden en kunnen gebruikt worden voor support, (preventief) onderhoud en de ontwikkeling van nieuwe functionaliteit.

Benieuwd hoeveel strippen je nog over hebt? Op verzoek sturen we je een up-to-date overzicht.

Toch Ad hoc?

Mocht je geen interesse hebben in een strippenkaart kunnen we onderhoud- of ontwikkelactiviteiten natuurlijk ook ad-hoc uitvoeren. Hiervoor rekenen we echter een uurtarief van € 125,- en factureren we minimaal een uur.

Klaar om ons te ontmoeten?