Validatie

Bij Qikker valideren we zodat wat we doen altijd waarde toevoegt. Dit doen we het liefst met echte gebruikers en klanten op verschillende momenten in het proces. Zo leren we de doelgroep en het product steeds beter kennen. Met de inzichten die we verzamelen kunnen we de juiste keuzes maken in het designproces en waarde toevoegen voor zowel de gebruiker als de business. 

Het testen en onderzoeken doen we met diepte-interviews, enquêtes, preference testing en verschillende usability testing methodes en tools. Inzichten rapporteren we aan de hand van key takeaways zodat je snel en goed geïnformeerd de juiste keuzes kunt maken. Hebben we de juiste oplossing en is er draagvlak voor het idee? Mooi, dan gaan we door. Zo niet, terug naar de tekentafel. Door in een vroeg stadium te valideren bespaar je tijd en geld. Je voorkomt discussies. Keuzes maken aan de hand van inzichten gaat een stuk sneller dan op basis van persoonlijke meningen. 


Na livegang gaan we door met valideren en het continu verbeteren van het product. Dit doen we aan de hand van data uit analytics, het meten van klantgedrag en A/B testing. Hiermee streven we naar een hogere conversie en meer gebruiksvriendelijkheid.

De vaart erin: binnen een week een gevalideerd prototype.

Wil je binnen één week een gevalideerd prototype? Dat kan! Met de design sprint kunnen we binnen één week een concept voor een website of app ontwikkelen. We bouwen een werkend prototype en testen we met echte gebruikers voor directe feedback. Zo houdt jij de vaart erin. 

Klaar om ons te ontmoeten?